lørdag 5. januar 2013

Jesuskvinner, damer med eit oppdrag

Kanskje har du aldri høyrt om dei. Kanskje har du høyrt om dei, men veit ikkje heilt kva det dreier seg om. Kanskje er du ein av dei!!


Uansett. Dette er i alle fall damer med tæl. Damer som veit kva dei vil, og kvar dei står. Damer som treffest, preikast og arbeider aktivt for å dele evangeliet. Det er fleire damer i menigheten som er sterkt engasjert i Jesuskvinner. Dei reiser på samlinger og synes dette er både spanande og kjekt.

Dette skriv dei om seg sjølv på Facebook. Trykk på linkane (tekst med anna farge) om du vil lesa meir om dei.

 

Oppdrag
“En mobilisering av jenter og kvinner i alle aldre til byggingen av Guds rike i hjem og familie, menighetsliv og samfunnsliv”
Beskrivelse
JesusKvinner er en grasrotbevegelse med flere ulike virksomhetsområder. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, men lokale initiativ vokser frem ulike steder i landet.

Menneskers frelse og fellesskap på tvers av generasjonskløft og menighetstilknytning har vært en sterk puls i arbeidet fra dag én.
     JesusKvinner samler årlig jenter og kvinner fra hele landet til stormønstring i Oslo, hvor forkynnelsen av         Guds Ord og fellesskap står i fokus.


Det er no laga ei eiga facebook side for Klippen. Den finn du her. Om du trykker på "liker" inne på sida så vil du automatisk få opp kvar gong det kjem noko nytt her inne på bloggen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen eit lite spor...